<h2>ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ</h2><p>Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα και ποιότητα, αφού αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εναλλαγές της θερμοκρασίας. </p> <h2>ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ</h2>
Previous Next
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Βοζαΐτης Σπύρος
Συστήματα Αλουμινίου | Αγ. Δημήτριος, Ζάκυνθος


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

ΡΟΛΛΑ & ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

SERVICE

 

Συνεργαζόμαστε με 3 απο τις μεγαλύτερες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα, και οι τρεις έχουν πλούσια γκάμα σειρών αλουμινίου και ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε σύγχρονες, αρχιτεκτονικές προτάσεις, ευέλικτες, στις ανάγκες σας, που υλοποιούν το σπίτι των ονείρων σας.
Για ανθρώπους με υψηλά στάνταρ προσφέρουμε κουφώματα κορυφαίων προδιαγραφών σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία.
 
Exalco

Μία από τις πρωτοπόρες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου, βρίσκεται πάντα στην κορυφή των εξελίξεων, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες καινοτομίες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Στόχος της είναι η δημιουργία νέων προϊόντων και η συνεχής βελτίωση των συστημάτων της για την κάλυψη των ποιοτικών και λειτουργικών αναγκών της εξελισσόμενης αγοράς.

Γι’ αυτό το λόγο, διαθέτει τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης επανδρωμένο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, τα οποία καταρτίζονται συνεχώς και παρακολουθούν τις τάσεις και τις αναδυόμενες προοπτικές στο χώρο του αλουμινίου.

Alfa Aluminium Group

Σκοπός των ανθρώπων που στελεχώνουν τις εταιρείες μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το πελατολόγιο μας καθώς και η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, πάντα μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης και των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζουμε, σε μία συνεχώς εμπλουτιζόμενη και εξελισσόμενη γκάμα προϊόντων.